Sūkņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mergo Serviss, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Toma 2, Rīga LV-1003
Buderus, DE DIETRICH, UNICAL ūdenssildāmie katli, siltumsūkņi. UNICAL, I.VAR tvaika katli. CIB UNIGAS, Bentone, OILON gāzes degļi. COMMON gāzes skaitītāji un Elgas korektori. Projektēšana, piegāde, uzstādīšana, ieregulēšana, tehniskā apkalpošana. Iekšējo, ārējo un pazemes gāzes vadu montāža. www. mergo. lv. Gāzes iekārtas Maskavas

ELEKTROKARBON BALTIJA, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Elektorsuku ražošana pēc, uz individuāla pasūtījuma. Analogs oriģinālajai, oriģinālajām dzinēja elektrosukai. Ražotājs, izgatavotājs, ražošana. Grafīta izstrādājumi. Latvijā, Rīgā, Sukas visa veida elektrodzinējiem, vilcējiem, kravas automašīnu dzinējiem, līdz roku instrumentiem, elektrisko mašīnu oglītes, ogles. Tehniskais

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Ventilācija: ventilācija, ventilācijas sistēmas, ventilācijas iekārtas, vēdināšanas iekārtas, ventilācijas sistēmu projektēšana, ventilācijas sistēmu piegāde, ventilācijas sistēmu montāža, uzstādīšana, izveide, izbūve, ierīkošana, ventilācijas sistēmu regulēšana, ventilācijas sistēmu serviss, apkope, apkalpošana.

JR Auto, SIA

Jelgavas 36, Rīga, LV-1004
Dzinēju labošana, auto serviss, dīzeļu labošana, dzinēja turbīnu labošana, turbīnu nomaiņa, vārstu remonts, dzinēju remonts, autoservisa pakalpojumi, serviss Rīgā, autoserviss Pārdaugavā, dzinēju remonts Pārdaugavā, dīzeļdzinēju serviss, dzinēju remonts, motoru remonts, dzinēju remonts, motoru remonts, sprauslu remonts, dīzeļu

URBUMI.LV

Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Ūdens sūkņi , sertificēts ūdens sūkņu meistars. Ūdens analīzes., apkalpošana, Ūdensapgādes sistēmas apsaimniekošana, Sūkņu montāža, Urbšanas darbi, Urbums, Urbumi, Dziļurbuma sūkņi

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

LVK Agro, SIA, Lauksaimniecības tehnika

Elkšņu 21, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Lauksaimniecības un augsnes apstrādes tehnika:: ✓ Disku agregāts ✓ Disku ecēšas ✓ Kultivators ✓ Sējmašīna - kultivators ✓ Dziļirdinātājs ✓ Lauka miglotāji ✓ Piekabināms miglotājs ✓ Uzkarināms miglotājs Lauktehnikas tehniskais aprīkojums:: ✓ Sūkņi ✓ Sadalītāji ✓ Rezerves daļas

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

URB-S, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums, kurā strādā, pieredzējuši un ar atbildības sajūtu apveltīti profesionāļi, ilgus gadus specializējas dažāda dziļuma zemes urbšanas darbos, kā arī ūdens staciju uzstādīšanā un mājas galvenā cauruļvada izklāšanā. Strādājām arī grūti pieejamās vietās visā Latvijā, urbjam ikvienā iezī, gatavojam dokumentus ēkas nodošanai ekspluatācijā, aicinām sadarbībai!

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Pakalpojumi:: ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Attīrīšana ar augstspiediena ūdens strūklu ✓ TV Diagnostika caurulēm ✓ Bojājuma vietas un trases noteikšana ✓ Beztranšeju remonts Apraksts:

Laika gaitā cauruļvadi aizsērē, aizsprostojas, saplaisā vai iebrūk, kā rezultātā rodas gan sadzīviskas, gan ekoloģiskas problēmas. Lai atvieglotu bojājumu diagnostiku un remontdarbus to novēršanā, piedāvājam būtiski atšķirīgu problēmas risinājumu, neatrokot, neatsedzot un nedemontējot bojātos posmus.

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

DDRE Pluss, SIA

Brīvības 10b-211, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO Attīrīšanas Iekārtas ✓ Grodu Sistēmas ✓ Septiķi ✓ Drenāžu Sistēmas ✓ Kanalizācijas Tvertnes Kanalizācijas izbūve:: ✓ Septiķa izbūve ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ GRAF Kanalizācijas sistēmas izbūve ✓ Kanalizācijas sistēmas izbūve ar grodiem

Agro-Kamarde, SIA

Uzvara, "Grantes" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Apraksts: Minerālmēslu izstrāde. Labības sēšana.

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3h, Rīga LV-1067
Kāpēc mēs?:

Mūsu darbinieki ir profesionāļi, kuri maksimāli ātri un ar augstāko atbildības sajūtu spēj atrisināt jebkuru identificēto problēmu. Uzņēmums stabili konkurē tirgū vairāk nekā 25 gadus. Steidzamos gadījumos remonts tiek veikts 24 stundu laikā. Mūsu uzņēmums palīdzēs kvalitatīvi un ātri veikt jūsu elektrodzinēju remontu. Zvaniet, un mēs jums palīdzēsim!