Sūkņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu attīrīšanas iekārtu montāža, serviss, apkope, apkalpošana, Sūkņu un kompresoru remonts: filtrāciju un sūkņu staciju pagarinājumu uzstādīšana, kanalizācijas sistēmu uzlabošana un rekonstrukcija, Ūdensapgādes un kanalizācijas ārējo tīklu projektēšana, Speciālistu konsultācijas, Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem,

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Instrumenti, betona masītāji, gaisa kompresori, atskaldāmie āmuri, perforatori, urbjmašīnas, skrūvmašīnas, sūkņi

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
Ūdenssūkņi, sūkņi , (sūknis). Ģenerators, kompresors. Ūdens sūkņi , (sūknis). Laistīšanas iekārtas.

Project 2050, SIA - siltumsūkņu eksperti

Apuzes 34, Rīga LV-1046
Katram klientam atradīsim atbilstošāko risinājumu, ņemot vērā vajadzības un budžetu!:

Sadarbojamies ar uzticamiem un pārbaudītiem ražotājiem, tāpēc mūsu klienti saņem kvalitātes un drošības garantiju. Daudzu gadu pieredze ļauj mums atrisināt jebkurus uzdevumus saistībā ar māju apkuri. Piemeklēsim siltumsūkņus dzīvojamām un ražošanas telpām dažu kvadrātmetru vai daudzstāvu ēku lielumā. Tikai profesionāla pieeja apkures iekārtu izvēlē spēj nodrošināt sistēmas energoefektivitāti, ekonomiju un ilgtspēju.

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Uponor Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
Produkti:: ✓ Caurules (MLC, PE-Xa) ✓ Veidgabli un kompresijas savienojumi (S-Press PLUS, RS, Uni-X, Q&E) ✓ Skavas, plāksnes siltajām grīdām un citi palīgmateriāli ✓ Sadalītāji un sadalītāju skapji ✓ Sūkņu grupas ✓ Telpu temperatūras vadība (tai skaitā attālināta silto grīdu vadība) ✓ Rūpnieciski izolētas caurules Ecoflex ar VIP izolācijas slāni (vakuuma izolācijas panelis) ✓ Lokālie dzīvokļu siltummezgli ✓ Centrālie siltummezgli ✓ Instrumenti (iztinēji, presēšana, izspiešana, nostiprināšana, nogriešana & sagatavošana)

Poliurs, SIA

Ozolnieki, Saules 8, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts:

SIA "Poliurs" ir 1995. gadā dibināts uzņēmums, kas pamatdarbību veic divos galvenajos virzienos: 

✓ rūpnieciski izolētu cauruļvadu ražošana,    ✓ plastmasas cauruļu un dažādu profilveida izstrādājumu ražošana.

Uzņēmumā ir ieviestas starptautiskajiem ISO standartiem atbilstošas kvalitātes un vides pārvaldības sistēmas, regulāri tiek veikta ražošanas tehnoloģiju modernizācija un darbinieku kvalifikācijas paaugstināšana. SIA "Poliurs" 25 gadu darbības laikā ir kļuvusi par uzticamu izolēto cauruļvadu piegādātāju siltumapgādes uzņēmumiem Baltijas valstīs, Skandināvijā un Rietumeiropā.

Tehnisko Risinājumu Centrs, SIA, ugunsdrošības, ugunsdzēsības inventārs

Palejas 2b, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mūsu pakalpojumi::

Objekta ugunsdrošības stāvokļa novērtējums:

✓ Objekta rīcībā esošās tehniskās projekta dokumentācijas izvērtēšana; ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu darbības pārbaude to atbilstība normatīvajiem aktiem, ugunsdzēsības aprīkojuma atbilstības novērtējums; ✓ Objekta teritorijas novērtējumus; ✓ Objekta telpu novērtējums; ✓ Objekta ugunsdrošības dokumentācijas novērtējums.

OBJEKTU APSEKOŠANA:

✓ Novērtēt nepieciešamo ugunsdzēsības inventāru; ✓ Sagatavot rekomendācijas; ✓ Novērtēt ugunsaizsardzības sistēmas; ✓ Nepieciešamā ugunsdzēsības inventāra daudzuma aprēķināšana un to atrašanās vietu noteikšana. ✓ Iesniegt aprēķinu par nepieciešamajiem resursiem uzlabojumu veikšanai; ✓ Konsultācijas par ugunsdrošības normatīvajiem aktiem un standartiem. ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektu caurskatīšana un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Objektu ugunsdrošības audits un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sagatavoto pārbaudes aktu izskatīšana un rekomendāciju sagatavošana.

Divine Heat Company, SIA

Maija 4-6, Rīga LV-1006
Produkti:: ✓ Zemes siltumsūkņi ✓ Āra gaisa siltumsūkņi ✓ Ventilējamā gaisa siltumsūkņi ✓ Gaiss/gaiss siltumsūkņi ✓ Rekuperācijas iekārtas ✓ Ūdenssildītāji ✓ Elektriskie katli ✓ Malkas katli ✓ Granulu katli ✓ Solārā enerģija ✓ NIBE Uplink ✓ Aksesuāri ✓ Energomarķējums

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

Karme filtrs, ūdens tehnoloģiju centrs

Pilsoņu 1 k-5, Rīga LV-1002
"Karme Filtrs" pakalpojumi:: ✓ Ūdens apstrādes iekārtu, izlietojamo materiālu (filtrējošie materiāli, reaģenti, ķimikālijas) un rezerves daļu piegāde; ✓ Iekārtas montāža, regulēšana un palaišana; ✓ Servisa apkalpošana, garantijas un pēcgarantijas remonts; ✓ Ūdens analīzes;

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Elektromontāža EL, ELT Valmiera, ūdensapgāde UKT Valmiera, UK Cēsis, Valka, Limbaži, Smiltene, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija. Celtniecība. Siltumtīkli AVK. Apkure, ventilācija.

Apraksts:

SIA “WOLTEC” iznomā pacēlāju ar celšanas augstumu 42 m un 61 m un autoceltni 70 t ar strēles garumu 52 m.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Auto un mikroautobusu stūres iekārtu remonts: ✓ ritošās daļas remonts ✓ automašīnas sagatavošana TA ✓ instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ bremžu sistēmas remonts ✓ sajūga remonts ✓ eļļas maiņa ✓ sveču maiņa ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ riepu montāža un balansēšana ✓ riepu remonts ✓ kondicionieru uzpilde ✓ izpūtēju remonts ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ elektroiekārtu diagnostika un remonts ✓ elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ dzinēju diagnostika ✓ kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana ✓ klimata kontroles sistēmas diagnostika un remonts