Sūkņi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Darbības nozares: ✓ ātrās saldēšanas iekārtas ✓ aukstumapgāde ✓ aukstuma un saldēšanas durvis ✓ kondicionēšanas sistēmas un siltumsūkņi ✓ aukstuma noliktavas ✓ servisa apkalpošana un remonts ✓ kondicionēšana, kondicionēšanas sistēmu projektēšana, montāža ✓ zemes siltumsūkņi, siltumsūknis ģeotermālā apkure uzstādīšana, ierīkošana.

Atlas Copco Baltic, SIA, Industriālie kompresori un saspiestā gaisa iekārtas

"Mārtiņmuiža" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Atlas Copco ir vadošais produktīvu industriālo risinājumu nodrošinātājs pasaulē. Piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstā ir stacionārie saspiestā gaisa kompresori, slāpekļa un skābekļa ģeneratori, žāvētāji, saspiestā gaisa iekārtas, tehniskais atbalsts un remonts. Mēs piedāvājam saspiestā gaisa iekārtas visiem lietojumiem - no nelielas darbnīcas līdz specializēta lietojuma aprīkojumam. Nepārtraukta produktivitātes paaugstināšana ir Atlas Copco darbības pamatā - mēs palīdzam klientiem gūt maksimālo atdevi no veiktajiem ieguldījumiem.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

PMC Hydraulics, SIA, Hidrauliskās iekārtas

Rātsupītes 9, Rīga LV-1067
Piedāvājam:: ✓ Hidrauliskie sūkņi ✓ Hidrauliskie motori ✓ Hidrauliskie vārsti ✓ Hidrauliskās caurules un stiprinājumi ✓ Hidrauliskie filtri ✓ Hidrauliskie piederumi ✓ Hidrauliskie cilindri Par uzņēmumu: SIA "PMC Hydraulics" ir daļa no Skandināvijas koncerna "PMC Group", kas tiek uzskatīts par lielāko hidraulikas piegādes uzņēmumu šajā reģionā ar visplašāko hidraulikas komponenšu klāstu. "PMC Hydraulics" nodarbojas ar hidraulisko staciju projektēšanu, izgatavošanu, montāžu un diagnostiku.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Leduslācis.lv

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
"Leduslācis.lv" pieejamā produkcija:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācija ✓ Gaisa sausinātāji Serviss un apkope:: ✓ KLIMATA KONTROLES SISTĒMAS ILGMŪŽĪBA Mēs rūpējamies par katru uzstādītās iekārtas pareizu un nepārtrauktu darbību visā tās izmantošanas procesā. ✓ APKALPOŠANAS UN REMONTA IZMAKSAS Mēs veiksim individuālu, attiecīgajam projektam atbilstošu apkalpošanas cenu aprēķinu. ✓ GARANTIJA Spējam nodrošināt reālu garantiju visiem saviem paveiktajiem darbiem.

Auto Plus, SIA, Veikals un autoserviss

G.Astras 5b, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Autodaļas ✓ Eļļas ✓ Riepas ✓ Akumulatori ✓ Autoserviss Autodaļu un piederumu tirdzniecība:

SIA "Auto Plus" ir viens no vadošajiem autodaļu, auto piederumu un autoriepu importētājiem no Eiropas un ASV. Pie veikaliem Brīvības, G. Astras un Satekles ielā ir atvērti auto apkopes servisi. Kopš 2000. gada SIA "Auto Plus" ir LARDIA biedrs.

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apraksts: SIA COMMODUS piedāvā efektīvākos, modernākos un jaunākos apkures risinājumus. Siltumsūkņi, apkures katli, saules kolektori, kondicionieri – viss Jūsu komfortam.

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu skalošana līdz pat Dn 2000 ✓ CCTV videoinspekcija ✓ Tauku atsūknēšana ✓ Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana ✓ Avārijas dienests 00-24 ✓ Kanalizācijas atsūknēšana ✓ Aku skalošana ✓ Aku atsūknēšana ✓ Cauruļvadu remonts ✓ Aku remonts ✓ Bioloģiskā kanalizācija ✓ Lietus ūdens kanalizācija ✓ Dziļurbuma kanalizācija

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

GRUNTERSS, SIA

Mārupes 2-2, Rīga, LV-1002
SIA "GRUNTERS" pakalpojumi:: ✓ teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ ūdens un kanalizācijas sistēmu izbūves darbi ✓ ēku demontāžas darbi

Uzņēmums plāno darbību ilgtermiņā, tādēļ ikvienam klientam ir drošs un uzticams partneris, lai veidotu ilgtspējīgu sadarbību gan jauno būvprojektu realizācijas jomā, gan īstenojot dažādus esošo tīklu un teritorijas rekonstrukcijas plānus.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

LB Motors, SIA, Lietotas rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Rezerves daļas: ✓ Virsbūves ✓ Elektronika ✓ Lukturi ✓ Ātrumkārbas ✓ Zondes ✓ Spārni ✓ Degvielas sūkņi Auto rezerves daļas:

Visi produkti  ir apskatāmi uz vietas pie mums. Tomēr jāliek aiz auss, ka servisa centrā piedāvājums ir pat plašāks. Klāsts regulāri, dienu no dienas tiek atjaunots. Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi, droši zvaniet 28 700400; 28 475729 vai rakstiet lb.motors@inbox.lv

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

Rimars, SIA, Kravas automašīnu rezerves daļu tirdzniecība, Autokapsēta

Vējstūru 11, Rīga LV-1063
Apraksts:

Uzņēmuma RIMARS galvenais darbības virziens ir lietotu kravas automašīnu izjaukšana pa rezerves daļām. Kravas auto rezerves daļu tirdzniecība. Kravas auto, automašīnu iepirkšana pēc avārijas. Kravas piekabju, puspiekabju uzpirkšana. Kravas auto rezerves daļas. Auto rezerves daļas. Auto kapsēta. Kravas auto apkope un rezerves daļas. Eiropā ražoto kravas automašīnu rezerves daļu tehnoloģiskā sagatavošana.

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu